Varför?

Nu kommer jag nog lägga en fet lång text. För dom som läser.. tänk på de jag skriver. Vad tycker ni? Har jag rätt eller fel? Isåfall vad är fel? och vad tycker du om det jag skrev?

Jag vill börja först med vänskap.

Vänskap för mig är en ganska viktig sak i livet. Tror nog många behöver en.
Men ibland är det så sjukt svårt och verkligen inse vem som kan vara den rätte vän för en själv.. En som kan förstå en och trösta en när den
behöver en. Men varför är det så svårt och hitta.. Jag har sett hur många lever i grupptryck. Menar att ma måste ljuga för sig själv och inte vågar vara sig själv bland folk som kan knappt acceptera en. Jag har själv levt i grupptryck. Och det tog år för mig och komma ut från den bubblan. Jag har inte heller varit världens bästa människa heller. Jag har svikit och huggit folk. Men varför slutar det alltid att jag är den som har armarna öppna för dom som har huggit mig? Tragiskt.. Faktiskt. Men jag har börjat tänka såhär.. Min första vän måste vara mig själv. Jag måste förstå mig trösta mig och hjälpa mig själv genom dom svåra stunderna. Och med hjälp med en vän så kan man komma upp på topp.
Kommer aldrig finnas någon som kan acceptera DIG för den du är. Den ända personen kommer acceptera är du..bara du. Ingen annan än du. Du som person måste tänka att vänner, familj och bekanta kommer och går. Men du kommer alltid stå på fötterna.
Ingen annan gör det åt dig.
Jag har gjort många misstag. Och jag lär mig utav dom faktiskt. När man vet hur det känns och bli huggen så tänker man.. jag skulle aldrig vilja få en vän känna så som jag gjorde igen.
Du måste börja tänka på dig och dom som verkligen älskar dig. Den här texten går inte till någon speciell person utan den går till ALLA som lever i det här problemet. Alltså.. Om du känner dig så svag.. Tänk inte för mycket. det ger dig bara ångest, Ta ett djup andetag och tänk " Jag klarar det här.". Du har en framtid som väntar på dig. Världen ger dig en framtid. Du måste öppna ögonen och tänka.. Vad är det du verkligen vill bli.. Och ta den chansen och upplev det.
Uppfyll dina drömmar. Få dig själv och må bra. Många unga tjejer nu förtiden mår så dåligt utav sitt utseende.
Vi sminkar oss och klär oss för att få den här uppmärksamheten som ger en själv en så underbar känsla. Det handlar inte om att man leker sig " Rik" när man bär på snygga kläder. Och det handlar inte om att vara onaturlig när man bär på smink. Det handlar om vad som får DIG och må bra. Inte andra. Om du klär dig så att folk ska tycka om dig.. så är det fel. Mode för mig.. kläder överhuvudtaget.. Ska vara plagg som läser av hur du är som person och tycker folk inte om det och får det dig och må dåligt.. Skit i.. Alla är olika. Alla sminkar o klär sig olika. Du ska inte göra dig fin för dom, du ska göra dig fin för dig själv, låt ALDRIG folk stämpla dig för något du inte är.
Snackar folk skit bakom din rygg bry dig inte, varför ta åt sig för något som är bara skit snack?
Du är värd något mycket bättre.. Låt inte en/flera person/er  få dig må dåligt.
Det är din tur och visa att du är stark, Du klarar allt precis som alla andra, oavsett vad du går igenom eller gör, Så klarar vi alla det men bara om VI tror på det.

Mina råd för er som lever i det här problemet är:

Var aldrig rädd för att visa vem du är.
Våga ge dig själv en chans och må bra.
Våga ge din framtid en chans.
Det är din/vår framtid. Ingen annans är bara din/deras/vår.
RSS 2.0